American factoring, lees meer

2 min gelezen

American factoring, is zeer aantrekkelijk als je ondernemer bent als freelancer, zzp, midden- of klein bedrijf. Daarom verwijs ik je graag door naar de website, finqle.nl. Zelf ben ik een zeer tevreden gebruiker van deze methode. Dit bracht mij op het idee om mijn ervaring te delen op dit blog dat vol staat met aan te raden adressen. 

Waarom ik zo tevreden ben over American factoring, is omdat ik mij geen enkele zorgen meer hoef te maken over de betaling van mijn debiteur. Want Finqle koopt namelijk mijn verkoopfacturen over. Van Finqle ontvang ik binnen 24 uur de betaling op mijn rekening. Dit is nog sneller dan het betaaltermijn die ik hanteer voor mijn debiteur! Wanneer ik dus mijn verkoopfactuur uit handen heb gegeven, is de zorg om achter het voldoen van de factuur dus voor Finqle. 

American factoring

American factoring, werkt veilig en snel

Het is veilig om gebruik te maken van, American factoring en het werkt zeer snel. Wanneer je namelijk bent aangemeld bij dit bedrijf. Dan is het uploaden van je verkoopfactuur het enige wat je hoeft te doen. Wanneer je zelf eens een kijkje neemt op de website. Dan zal je zien dat je hier geen risico meer loopt om je betaling te laat te ontvangen. Of in het ergste geval helemaal niet. Dankzij Finqle kan ik mij weer richten op de leuke dingen van het ondernemen. Zonder moeite te doen voor mijn debiteurenadministratie. Je zal continue op de hoogte worden gesteld van het verloop van je debiteurenadministratie. En wanneer je zelf inzage wilt hebben dan zal je ook dit direct kunnen verwachten. Want de communicatie met de mensen achter Finqle verloopt zeer goed.

Heb ik je nieuwsgierig weten te maken met mijn bericht? Kijk dan beslist eens op de website. Hier kun je zien waarom jij het jezelf ook makkelijk zou kunnen maken.

Debiteur