BHV training in Almere

1 min gelezen
bhv almere

BHV Almere, dit is waar ik mij vorige week samen met mijn collega’voor drie dagen mee bezig heb gehouden. Omdat deze cursus een grote indruk bij ons heeft achtergelaten ben ik op het idee gekomen om op dit blog mijn reactie achter te laten. 

Heb jij er wel eens over nagedacht wat je moet doen als jouw collega een bedrijfsongeval krijgt of iemand krijgt een beroerte? Je kunt het zo gek niet bedenken maar elke dag kan er zomaar iets gebeuren dat levensbedreigend kan zijn. Als jij op dat moment naar juistheid handelt, dan kun je zelfs levens redden. Niet alleen op je werk heb je er wat aan om de juiste kennis in hulpverlening op zak te hebben maar privé ook natuurlijk want ook thuis of onderweg kan er van alles gebeuren.

bhv almere

Neem maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel

Wanneer je eens kijkt op de website van Veiligheids-trainingen.nl, dan zal je al snel zien dat je de BHV trainingen niet alleen in Almere kunt volgen. Op diverse locaties binnen Nederland kun je hier uitstekend terecht voor de juiste training, cursus en opfriscursus. Er wordt op een prettige manier lesgegeven en wij hebben geleerd hoe belangrijk het is om hulp te kunnen verlenen als iemand in nood is. Ook als er brand uit breek zal ik weten wat ik moet doen. Wanneer je op de website kijkt dan zal je zien wat ik bedoel met mijn bericht. Dus schrijf je in!

bhv almere