Een mooie heg in jouw tuin

2 min gelezen
heggenschaar

Heb je een heg in de tuin maar is deze behoorlijk uit model? Wil je hem weer mooi recht of in een goed model snoeien? Hiervoor heb je een goede heggenschaar of haagchaar nodig. Het kan natuurlijk ook wel met de hand, maar dit is best zwaar en duurt ook erg lang. Daardoor denken wij dat het beter is om te kiezen voor een elektrische heggenschaar of een die werkt op benzine of met een accu. 

heggenschaar

Heb ik geen kettingzaag nodig

Veel mensen vragen zich of of ze voor hun heg geen kettingzaag moeten gebruiken, in plaats van een heggeschaar. Maar een kettingzaag is alleen beter voor het gebruik als je ook daadwerkelijk dikkere takken moet snoeien. Een heggenschaar is een handig apparaat waarmee je eenvoudig en snel de heg goed kunt snoeien. 

Wat voor een heggenschaar heb ik nodig?

Maar wat voor een heggenschaar heb jij nodig voor jouw heg? Wij hebben gekeken bij de winkel toolnation, waar ze een uitgebreid aanbod aan heggenscharen hebben. Hun elektrische heggenscharen verschillen veel in formaat en vermogen, waardoor jij sowieso de perfecte heggenschaar voor jouw heg kan vinden. Als je een wat hogere heg hebt raden wij aan een heggenschaar met een lang snijblad te kiezen, zodat je de schaar niet boven jouw hoofd hoeft te tillen. En als je een wat lagere heg hebt kan je juist gebruik maken van de kleinere heggenscharen. 

WIl je ook graag weer jouw heg in toom houden? Kijk dan snel bij toolnation voor een uitgebreid assortiment aan heggenscharen en duidelijke uitleg over gebruik.