(Ex-) studenten aan het woord

2 min gelezen

Er studeren jaarlijks tientallen particulieren succesvol af bij Fabius Opleidingen. Zij hebben om diverse redenen gekozen voor een nieuwe uitdaging. In sommige gevallen was er bij de huidige baan geen uitdaging meer of was er twijfel of dit wel de droombaan was. Daarnaast zijn er nog tal van andere redenen waardoor het tijd was voor verandering. En deze verandering is mogelijk bij Fabius Opleidingen. Bij de succesverhalen van deze instantie komen diverse (ex-) studenten aan het woord die hun leven in positief opzicht zagen veranderen.

Francis, Linda en Gabriëlle

Er zijn heel wat succesverhalen te vinden bij Fabius Opleidingen. Diverse (ex-) studenten komen bij Fabius Opleidingen terecht omdat ze op zoek zijn naar een baan die ze echt leuk vinden, omdat ze zich om willen laten scholen of omdat ze hun kennis en vaardigheden willen verbreden. Zo zijn Linda en Francis twee vriendinnen die tot het faillissement werkten bij V&D. Allebei waren ze 40+ en vreesden ze voor de toekomst. Bij Fabius Opleidingen volgden ze de opleiding Receptioniste/Telefoniste. Nu zijn ze al enige tijd werkzaam bij hun nieuwe baan. Naar eigen zeggen gaf het feit dat ze een passende opleiding hadden gevolgd de doorslag voor hun nieuwe werkgever.

Het is dus enorm belangrijk om te kiezen voor een passende opleiding waarbij je praktijkgerichte lessen krijgt. Dit gold ook voor Gabriëlle, een alleenstaande moeder die voor de opleiding Administratief Medewerker koos. De opleiding die ze kreeg sloot perfect aan bij de wensen van de werkgever, waardoor ze nu al weer lange tijd met veel plezier aan het werk is. Naast Linda, Francis en Gabriëlle zijn er nog tal van andere (ex-) studenten aan het woord die een positieve ervaring hebben gehad met hun Fabius Opleiding.