Frietwagen op locatie voor bedrijven en instellingen

2 min gelezen
Frietwagen op locatie

Een frietwagen op locatie is een leuk en uniek idee voor bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen. Neem eens een kijkje op Snackmobiel en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Dankzij de ruime keuze in menu’s is er voor iedere gelegenheid en ieder budget passende catering te boeken.

Frietwagen op locatieFrietwagen op locatie laten komen

Wij komen met de frietwagen bij u op locatie op een tijd die wij van tevoren hebben besproken. Vervolgens gaan wij alles klaarzetten en bereiden wij de verse friet ter plekke. De friet wordt leuk verpakt in een puntzak en natuurlijk worden ook de nodige snacks voor jullie bereid. Afhankelijk van jouw wensen en budget heb je de keuze uit allerlei menu’s. Je betaalt hiervoor altijd een vaste prijs per persoon, zodat je weet waar je aan toe bent. Wij verzorgen de catering al vanaf 40 personen en voor groepen groter dan 150 personen bieden wij natuurlijk ook mogelijkheden. Informeer hier dan ook zeker eens naar!

Leuk voor jong en oud!

Frietwagen op locatieWij merken de laatste tijd dat er steeds vaker vraag is naar een frietwagen op locatie, en dat is natuurlijk niet zo gek. Je doet er iedereen een groot plezier mee, maar het is ook een unieke én betaalbare vorm van catering. Onder bedrijven is onze frietkraam dan ook erg populair, maar ook worden wij vaak geboekt op feesten, bruiloften en bij scholen. Uiteraard hanteren voor kinderen andere, lagere prijzen. Deze kun je ook vinden op onze website.

Ben jij enthousiast en wil je onze frietwagen op locatie laten komen? Vul dan het formulier op onze website in om de beschikbaarheid controleren op de door jou gewenste dag. Vervolgens kun je eenvoudig online een reservering plaatsen. Heb je nog vragen? Bel dan gerust! Ons telefoonnummer is 0499-769002, maar u kunt ook een mailtje sturen naar info@snackmobiel.nl.