De functie commercieel medewerker binnendienst

2 min gelezen
De functie commercieel medewerker binnendienst

De functie commercieel medewerker binnendienstBen jij benieuwd naar wat de functie commercieel medewerker binnendienst precies inhoudt? Alle informatie hierover vind je op de website van Fabius Opleidingen. Ook kun je hier direct een passende opleiding volgen. Fabius Opleidingen is namelijk al 30 jaar de expert op het gebied van kantoor- en boekhoudopleidingen. Je volgt hier dus niet alleen de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst, maar ook een opleiding tot secretaresse, boekhouden, contactcenter medewerker, management assistent, office manager en nog veel meer. 

Wat zijn de werkzaamheden?

De functie commercieel medewerker binnendienst is erg veelzijdig. Allereerst ben je de schakel tussen verschillende partijen op kantoor, maar ook voer je communicatie met leveranciers en klanten. Communicatie is dus een belangrijk onderdeel in deze functie. Naast klantencontact spelen ook administratieve taken een belangrijke rol. Kortom, werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Het adviseren van klanten
  • Offertes uitwerken en opvolgen
  • Klantencontact en afspraken maken
  • Het voeren van commerciële gesprekken
  • Helpen bij verkoop- en marketingacties
  • Intern en extern schakelen met de juiste mensen
  • Klachtenafhandeling
  • en nog veel meer!

De functie commercieel medewerker binnendienstSnel leren in kleine klassen

Zelf vond ik de functie commercieel medewerker binnendienst heel interessant en heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen bij Fabius. Tot nu toe bevalt mij dit erg goed! Ik vind met name de kleine klassen heel prettig. Op deze manier is er veel aandacht voor individuele vragen en leer je een stuk sneller. Ik kan niet wachten tot ik mijn diploma op zak heb en op zoek kan gaan naar een leuke baan!

Ik kan van harte aanraden om een opleiding bij Fabius te gaan volgen. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de lessen volgt. Dit is handig wanneer je daarnaast gewoon wilt blijven werken! Vind jij de functie van commercieel medewerker binnendienst interessant maar weet je nog niet zeker of het bij jou past? Neem eens contact op met Fabius, zij kunnen jou meer vertellen over de mogelijkheden en adviseren over de juiste keuze.