3 oktober 2023

Goede tip: e-learning voor de zorg

1 min gelezen

Ken jij al e-learning voor de zorg? Ik was zelf nog niet bekend met de term, maar omdat wij als afdeling willen groeien heb ik er meer onderzoek naar gedaan. Ik ben ook bij een andere afdeling geweest die hier al wel mee werkte. Ik vond dit erg interessant. Ik heb een week meegelopen en ze konden mij precies laten zien hoeveel voordelen het had. Ik was eigenlijk na dag twee al overtuigd. Niet veel later zocht ik het bedrijf op die toentertijd e-learning had toegepast bij die afdeling. Ik besloot een afspraak te maken. Omdat ze ons al kende, konden ze direct inspelen op de wensen. Ook kwamen ze met fantastische alternatieven, dingen waar ik zelf nooit op was gekomen.

Even wennen maar daarna fantastische resultaten

Het maken van de software ging volgens mij vrij vlot, vooral omdat er dus al een systeem was dat goed werkte. Niet veel later kon het ook op onze afdeling plaatsvinden. Iedereen vond het een beetje spannend. En je weet het, verandering vindt men nooit leuk. Er moest dus eventjes gewenning plaats vinden. Dit was echter goed te doen, omdat ik inmiddels goed kon uitleggen hoe de vork in de steel zat, was iedereen al snel behendig geworden met de omgeving. Het is nu echt heel fijn, de resultaten zijn echt goed zichtbaar en iedereen is op elkaar ingespeeld. Er vindt meer verbinding plaats, terwijl het allemaal meer digitaal gebeurt! Dat is erg bijzonder, vind je niet?