Interactief vergaderen

2 min gelezen
Prowise bord

Vergaderen en bijeenkomsten worden tegenwoordig ook allemaal interactief gevoed, geen ouderwetse flip overs meer of een scherm waar je alleen gebruik kunt maken van stilstaande beelden die niet aan te passen zijn. Met het gebruik van een Prowise bord heb je een actief bord waarmee je zelf invulling kunt geven aan de informatie, je kunt namelijk met een pen ook aantekeningen maken op het bord. Het is zelfs mogelijk om met twee personen tegelijk te schrijven of tekenen op het bord met de speciale pennen, overleggen of vergaderen wordt op deze manier niet alleen nuttig om te doen maar ook erg leuk.

Op afstand de vergadering volgen

Ook wanneer je niet in staat bent om de vergadering bij te wonen, kun je op afstand precies volgen wat er allemaal gebeurd. Door de vele mogelijkheden weet je precies wat er gebeurd en is alles eenvoudig te volgen, met de microfoon en de soundbar die in het scherm zijn verwerkt hoor je alles goed wat er wordt gezegd. Extra opties maken dat het scherm multifunctioneel gebruikt kan worden, een van de opties is een pc module om het scherm te kunnen gebruiken als een volwaardige computer. Met het gebruik van een mobiele lift kun je eenvoudig het scherm op de goede hoogte brengen om te gebruiken.

Prowise bord

De beste combinatie met de huidige apparatuur

Bij het gebruik van een Prowise bord is het niet de bedoeling dat je alle andere apparatuur binnen je bedrijf direct niet meer gebruikt. De adviseur van het bord komt bij het bedrijf langs om de mogelijkheden te bekijken, en te kiezen voor de beste oplossing. Soms is het mogelijk om apparatuur die je nu gebruikt te integreren met het nieuwe systeem. Op deze manier heb je alles overzichtelijk in een systeem zonder conflicten tijdens het gebruik van beide systemen.