Je eigen muurstickers maken

2 min gelezen
muurstickers

Overal op het internet zijn er veel aanbieders die muurstickers verkopen. Maar hoe maak je nou eigenlijk zelf een muursticker? 

Muurstickers zin al aardig lang trendy. Niet alleen voor kinderen maar ook voor bedrijven en om het interieur in huis wat op te leuken. Het voordeel van muurstickers is dat je ze gemakkelijk weer kan verwijderen en dus ook gemakkelijk van stijl kunt wisselen zonder dat dat al te veel moeite kost. 

muurstickers

Professioneel gebruik

Muurstickers worden voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt. Zo ook voor het professionele gebied. Muurstickers zijn de perfecte oplossing om de muur te voorzien van het bedrijfslogo. Maar muurstickers kunnen ook gebruikt worden om de gangen en andere ruimtes aan te kleden. Dit met het doel de klant meer op zijn of haar gemak te stellen. In verpleeghuizen worden vaak muurstickers gebruikt om het pand een huiselijker en knusser gevoel te geven. Ook op cruiseschepen komen muurstickers vaan te pas. Bijvoorbeeld in de slaaphutten die geen balkon of een mooi raam hebben. Om het opgesloten gevoel wat mensen dan kunnen krijgen te verminderen worden er vaak stickers met een mooie achtergrond of uitzicht geplakt aan de muur. Zo zijn er nog veel meer toepassingen. 

Zelf een muursticker maken

Elke sticker is maatwerk. Meestal kan je een ontwerp uploaden zodat daar een sticker van kan worden gemaakt, zo kan je een foto of tekst uploaden en deze laten drukken. Heb je nog geen ontwerp dan is er vaak een ontwerpomgeving op de website waar je je ontwerp vorm kan geven.