Lekker handig meenemen

1 min gelezen
aanstekers

Als er iets eenvoudig mee te nemen is dan is het wel een aansteker, in de jaszak of broekzak maar ook in je tas of het dashboardkastje van de auto. Dat aanstekers alleen maar zijn te gebruiken om een sigaret aan te steken is niet zo, er zijn tegenwoordig meer dan voldoende exemplaren die multifunctioneel zijn. Een flesje ermee openmaken, de bbq aansteken of het gas ontsteken in de keuken. Daarom is het niet vreemd dat ze erg gewild zijn als relatiegeschenk om cadeau te doen.

aanstekers

Bedrukken van een aansteker

Aanstekers zijn perfect om te bedrukken om zo reclame te maken, als bedrijf kun je er eenvoudig gebruik van maken om meer naamsbekendheid te genereren. Vaak worden ze in combinatie met andere leuke geschenken, gebruikt op evenementen of festivals om weg te geven aan bezoekers. Wat je er ook op wil hebben bijna alles is mogelijk, van leuke teksten tot het logo van je bedrijf. Heb je een eigen afbeelding dan is dit ook aan te brengen op een aansteker.

Geef een model wat wordt gebruikt

Een aansteker is een gebruiksvoorwerp, wil je deze gebruiken om weg te geven zorg ervoor dat deze ook echt gebruikt wordt. Een aansteker voor de keuken, of een om in de tuin de bbq aan te steken zal snel worden gebruikt. Hoe meer functies de aanstekers hebben, hoe vaker je ze tegenkomt in en rond het huis. Op de website van aanstekers.nl vind je veel verschillende modellen, waarvan een aantal meerdere functies hebben.