3 oktober 2023

Review video

1 min gelezen

Een review video is natuurlijk helemaal iets van deze tijd. Mensen besteden veel tijd aan hun mobiele telefoon of tablet en daarom zijn ze ook via deze weg goed te bereiken. Niet alleen jongeren zijn vatbaar voor review video’s, je ziet ook steeds meer ouderen die van deze manier van adverteren gebruik maken.

Een goede video review

Niet iedere video review zit even goed in elkaar als de andere. Soms zie je een prachtige video review met mooie beelden en goede muziek, maar blijkt er helemaal geen verhaal of boodschap in te zitten. The Review Company weet gelukkig precies hoe een goede review video in elkaar moet zitten. 

Betrouwbaar en open voor de klant

Een video review moet voor de klant geloofwaardig zijn. Het heeft totaal geen zin om de klant dingen te beloven of te vertellen die niet kloppen of wat nooit waar te maken valt.  Een klant heeft snel door of een verhaal ‘écht’ en geloofwaardig is of dat de waarheid lichtelijk – of soms heel erg – is aangedikt.

Kort en krachtig

Ook is het van belang dat in een video review het verhaal wel duidelijk is, maar het hoeft niet ellenlang te zijn. Klanten haken snel af als een verhaal te lang en/of te saai is. The Review Company weet precies hoe lang of eigenlijk hoe kort een perfecte video moet zijn, zodat de klanten niet afhaken.