VDH Safes voor brandkasten en kluizen

1 min gelezen

Bent u op zoek naar een stevige kluis waar u al uw bijzondere spullen in kunt opbergen? Bij VDH Safes vind u nieuwe en gebruikte kluizen van een goede kwaliteit. Op de kluizen en brandkasten van Van Den Hoven zit 2 jaar garantie. Van Den Hoven heeft een breed assortiment kluizen en brandwerende kasten voor bij u thuis of bij uw onderneming. Van Den Hoven heeft in tientallen jaren veel juwelier, particulieren en ondernemers geholpen bij het vinden van hun kluis.

Historie van VDH Safes

In 1954 kreeg handelaar meneer Van Den Hoven de vraag om een geschikte brandkast te zoeken voor de kerk. Na een geschikte kast gevonden te hebben besloot Van Den Hoven om de oude mee te nemen en hier een koper voor te vinden. Hij heeft hem verkocht aan de Boerenleenbank. Sindsdien kwamen er meer aanvragen en merkte dat hier wellicht een onderneming in is te starten. In 1957 is Brandkastenfabriek Van Den Hoven een feit. VDH Safes zorgt er al jaren voor dat mensen de juiste kluis of brandkast vinden tegen een nette prijs.

Contact

Heeft u vragen voor ons over een van onze artikelen of wilt u graag advies van een ervaren vakbedrijf? Stuur ons gerust een mailtje of vul het contactformulier in op onze website. Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur op onze mails. Voor meer informatie over het online bestellen bij VDH Safes kunt u ook naar onze website. Ons bezoekadres is Ziedewij 1 in Barendrecht.