30 september 2023

Veel concurrentie in de printerinkstshop

2 min gelezen
printerinktshop

Net zoals het Senseo koffiezetapparaat kost ook een nieuwe printer vrij weinig geld. Pas als je de apparaten gaat gebruiken kom je erachter dat het toch niet zulke goedkope apparaten zijn als op het eerste gezicht leek. Bij de Senseo apparaten zijn de coffeepads behoorlijk duur en bij de printers betaal je een klein fortuin voor de inkt. Bij de printers heeft de printerinktshop hier een oplossing voor bedacht. De printerinktshop is een webshop die gespecialiseerd is in het produceren van inktcartridges voor een lage prijs.

printerinktshop

Originele cartridges bij printerinktshop

Printers werken het best in combinatie met de originele cartridges. Vervangende types doen het soms wel goed, maar de kwaliteit is niet constant. Er zijn ook vervangende cartridges die helemaal niet werken of slechte afdrukken maken. Daarom maakt de printerinktshop alleen maar gebruik van de originele cartridges van printerfabrikanten. Als die leeg zijn wordt er nieuwe inkt in gedaan en dan functioneren de cartridges net zo goed als toen ze de eerste keer werden verkocht. In de praktijk blijkt dat een opnieuw gevulde cartridge van de printerinktshop dezelfde afdrukkwaliteit heeft als een nieuwe. Ze gaan even lang mee, maar ze zijn wel veel goedkoper.

printerinktshop

Veelgebruikte typen printers

De printerinktshop heeft een groot assortiment aan printercartridges. Het bedrijf focust zich op de printers van de grote merken zoals HP, Canon< Brother en Epson. Voor alle typen printers die door deze bedrijven in de afgelopen jaren op de markt zijn gebracht is wel een cartridge te vinden. Van de merken Samsung, HP en Canon worden ook toners geleverd. Net zoals bij de inkt jet printer cartridges worden ook bij de tonercartridges lege exemplaren opnieuw gevuld. De webshop heeft een prima zoekfunctie, waarmee je zonder al teveel moeite de juiste cartridge voor jouw printer kunt vinden.