Voor machine transport ga je naar Gebrvermeertransport.nl!

1 min gelezen

Wilt u uw machines of installaties op een professionele wijze laten verhuizen naar een nieuwe plek, binnen of buiten uw bedrijf? Bij kwalitatief goed machine transport komt heel wat kijken. Naast het rollend materieel dat op deze taak berekend moet zijn, heb je ervaren transporteurs nodig die de kleine hoekjes kennen waarin de ongelukken zitten. Wij hebben van machine transport onze core business gemaakt. Door met ons aan slag te gaan, weet u zeker dat uw kostbare lading compleet en snel op de nieuwe plek arriveer. Voor het vervoeren van machine transport ben je bij ons op het juiste adres.

Duurzaamheid

Wij zijn ons ervan bewust dat een industriële verhuizing als machinetransport veel energie kost. Vandaar dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Zo zijn veel van onze heftrucks elektrisch en daarbij voorzien van non-marking banden en food-grade vetten. Speciaal voor de food-sector bezitten de medewerkers van Gebr. Vermeer Industrial Movements het certificaat ‘Voedselveilig verantwoord werken voor onderhoudstechnici en machinetransporters’. Desgewenst is ons personeel gekleed in food-kleding.

Uw specialist!

Wij zijn een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Ervaren

Wij hebben ontzettend veel ervaring als het gaat om het vervoeren van van machines, machinelijnen, installaties, bovenloopkranen en tanks. Met ons bent u zeker dat alles goed zal verlopen. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en zorgen ervoor dat het goed zal verlopen.