Wil jij een goedkope crematie?

3 min gelezen

Een goedkope crematie is iets wat veel mensen wel willen. Cremeren is hoe dan ook al voordeliger dan begraven, maar alsnog liggen de kosten bij veel uitvaartverzorgers hiervoor nog best wel hoog. Wil je hiervoor niet meer geld uitgeven dan nodig is, kies dan voor een goedkope crematie van Uitvaartverzorging de Verbinding! Ondanks dat zij tegen zeer scherpe tarieven werken, kun je er op vertrouwen dat alles toch met de grootste zorg afgehandeld wordt en dat het een waardig afscheid wordt. De kwaliteit heeft bij hen echt niet te lijden onder de scherpe prijzen die zij hanteren.

Waarom goedkope crematie?

Als het gaat om je afscheid van deze wereld, dan is dat natuurlijk heel persoonlijk. Het zal dan ook niet verbazen dat iedereen hier zo zijn of haar eigen wensen voor heeft. Maar voor velen geldt toch dat zij eigenlijk graag een goedkope crematie willen. De kosten van een uitvaart kunnen flink oplopen, kijk online maar eens naar de gemiddelde prijzen die hiervoor gerekend worden. Voor veel uitvaartverzorgers zijn uitvaarten echt een verdienmodel geworden en dat voelt natuurlijk een beetje vreemd, dat er flink verdiend wordt aan jouw dood. Natuurlijk wil jij wel een waardig afscheid, maar het is echt niet vreemd als je hiervoor niet meer wilt betalen dan nodig is. Een goedkope crematie van Uitvaartverzorging de Verbinding kan dan ook een uitstekende keus zijn voor jou. Zo weet je zeker dat er geen onnodige kosten in rekening gebracht worden en dat je niet meer betaald dan nodig is. Dat is prettig, want je weet dan ook dat je jouw nabestaanden niet met een grote kostenpost opzadelt. Het is daarom zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mogelijkheden die zij bieden voor een goedkope crematie. Je zult zien dat er opties zijn die goed bij jouw wensen aansluiten!

Verschillende pakketten

Een goedkope crematie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden en daarom hebben ze bij Uitvaartverzorging de Verbinding diverse standaard pakketten samengesteld. Je kunt kiezen uit:

  • essentieel
  • thuisopbaring of klein afscheid
  • eenvoud
  • compleet
  • regulier
  • exclusief

Het essentiële pakket bevat alleen de noodzakelijke handelingen en is verder heel beperkt. Denk aan het verzorgen en kleden van de overledene, hem of haar in de kist leggen en het cremeren in het crematorium. Op hun website kun je precies zien wat er allemaal in dit pakket inbegrepen is. De kosten hiervoor liggen ook erg laag. De andere pakketten zijn steeds iets uitgebreider en kosten daardoor ook steeds iets meer. Dat neemt niet weg dat je nog steeds een relatief goedkope crematie hebt als je kiest voor het exclusieve uitvaartpakket van deze uitvaartverzorger. Ook bij dit uitgebreide pakket liggen de kosten namelijk nog steeds een stuk lager dan bij een vergelijkbaar pakket bij een andere uitvaartverzorger. Om er zeker van te zijn dat jij de uitvaart krijgt die je wilt, is het goed om je alvast eens te oriënteren. Bekijk op hun website eens de verschillende pakketten en de kosten die daar bij komen kijken. Zo weet je precies welke goedkope crematie het beste aansluit bij jouw wensen en kun jij je hier financieel op voorbereiden.