Xterior is echt een aanrader!

2 min gelezen
Xterior

Xterior

Vorige week heb ik een hele grote bestelling geplaatst bij Xterior voor mijn onderneming. Ik heb namelijk sinds kort een groot eigen terras en daarvoor had ik nog heel wat dingen nodig. De stoelen en tafels kon ik gelukkig voor een goede prijs overnemen van de vorige eigenaar, maar iets tegen de zon had hij helaas niet. Daarom moest ik dit nog zelf aan gaan schaffen. Gelukkig was mijn budget daarvoor best wel flink en had ik dus de mogelijkheid om voor hele goede kwaliteit te gaan. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de uitstraling erg luxe gaat worden. Ik denk dat dit vaak wel een grote rol speelt wanneer mensen kiezen waar ze gaan zitten. Daarom wilde ik hier ook zeker niet op gaan besparen, want daardoor zou ik gewoon klanten mislopen.

Een goede tip

Xterior

Het fijne is dat Xterior een ongelofelijk groot assortiment heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier mogelijk. Doordat het aanbod zo groot is, is er ook altijd wel iets wat qua afmetingen past. Zelf heb ik niet een standaard maat nodig, dus daardoor had ik verwacht dat ik een stuk duurder uit zou zijn. Dat viel mij alles mee en uiteindelijk heb ik nog minder uitgegeven dan ik had begroot. Deze order had ik al na een paar weekjes in huis en ik heb dus helemaal niet lang hoeven te wachten. Ik zou het iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen om te zien of er iets voor jou bij zit!