Mijn zoektocht naar een financial lease

1 min gelezen
Financial Lease

Onlangs was ik op zoek naar een nieuwe wagen, maar helaas had ik het geld niet om effectief een nieuwe wagen te kopen. Helaas is dit een grote investering. De auto die ik wilde, kostte nieuw al zo’n 20000 euro. Veel mensen hebben natuurlijk dit geld niet zomaar liggen. Ik kon gaan lenen natuurlijk, maar dit is helaas geen optie. Ik kon een tweedehandsauto kopen, maar dit zag ik eigenlijk ook niet zitten. Daarom waren er nog maar 2 mogelijke opties: namelijk mijn auto opgeven die ik graag wou, of gewoon kiezen voor een financial lease. Natuurlijk heb ik voor het tweede gekozen. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op deze website.

Financial Lease

Mijn ervaring met deze formule
Ik heb dit bedrijf dus ondertussen kunnen proberen. Ik heb hiervoor wel kunnen kiezen, omdat het net een veel minder grote investering is dan wanneer je deze zou aankopen. Daardoor kon ik natuurlijk mijn droomauto wel betalen. Bovendien kon ik altijd terecht bij de medewerkers met al mijn vragen. Ze bleven altijd zeer vriendelijk wanneer ik met de zoveelste vraag kwam, ook al was alles eigenlijk wel duidelijk vanop de website. Met andere woorden, ik raad dit bedrijf met een financial lease dus ook echt wel aan!

Financial Lease