Backlinks kopen om hoger te komen in Google

2 min gelezen

Het algoritme van Google is één van de meest geavanceerde ter wereld. Het is zelfs zo geavanceerd dat niemand, buiten Google, weet hoe het algoritme exact werkt. Google maakt er een sport van om af en toe iets naar buiten te brengen over het algoritme. Maar, het zal nooit zo zijn dat het hele algoritme gepresenteerd wordt door Google.

Dit algoritme zorgt voor de rankingen binnen de zoekmachine. Stel dat jij zoekt op het zoekwoord ‘Instagram likes’. In dat geval gaat Google op zoek naar websites die over ‘Instagram likes’ schrijven. Vervolgens worden de websites getoond, waarbij met name de bovenste 3 tot 5 websites veelvuldig aangeklikt worden. Het is echter geen gemakkelijke klus om bij één van die websites te komen. Deze ranking wordt door het algoritme bepaald en veel verschillende factoren hebben invloed op het algoritme.

Dat betekent dat een website erg goed in elkaar moet steken, voordat de hoogste plekken binnen Google behaald kunnen worden. Hierbij speelt linkbuilding en de linkstructuur een belangrijke rol.

Goede linkstructuur

Google hecht veel waarde aan goede websites. Maar, wat is dan exact een goede website? Een goede website is een website die de bezoeker antwoord op zijn/haar vragen geeft. Dat is echter niet het enige. Het is ook van belang om kwalitatief goede content te schrijven. Bij kwalitatief goede content horen ook in- en uitgaande links. Deze links kunnen intern linken (naar een andere pagina op de website) of extern linken (naar een andere website). Met name de externe links zijn van belang; deze links worden backlinks genoemd.

Als andere websites veelal naar jouw website linken, weet Google dat jouw website waardevolle informatie bevat. Dat is erg positief en dat resulteert uiteindelijk in een betere ranking binnen de zoekmachine.

Het is dus van groot belang dat jouw websites op veel andere websites genoemd wordt. Hiervoor kan je andere websites benaderen, maar daar gaat veel tijd, geld en moeite in zitten. Het is veel gemakkelijker om deze zogeheten backlinks te kopen. Als je deze backlinks gekocht hebt, zal je zien dat je website hoger gaat ranken in Google.

Het kopen van de backlinks is erg gemakkelijk, slim en efficiënt. Wacht niet langer en maak direct gebruik van ons aanbod!