Banken vergelijken

3 min gelezen

Op Lenary.be is er een overzicht gemaakt van banken waar je terecht kunt voor gunstige voorwaarden. Als je bijvoorbeeld een lening aan wilt vragen tegen gunstige voorwaarden dan is het een goed idee om de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Niemand betaalt namelijk graag te veel. Met het overzicht van banken vindt je eenvoudig de bank die past bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Geld lenen is steeds normaler geworden

Geld lenen is steeds meer een onderdeel geworden van het dagelijks leven. Nog niet zo lang geleden werden er alleen leningen aangevraagd voor aankopen van zeer hoge bedragen. Het is voor de meeste mensen namelijk niet mogelijk om een auto of huis in één keer te betalen. Voor kleinere aankopen werd er vaak geld gespaard. Tegenwoordig hebben we veel meer apparaten in huis en die kosten natuurlijk allemaal geld. Hierdoor heb je hogere kansen op onverwachte kosten als één van die apparaten stuk gaat. Vervanging van een wasmachine, koelkast of tv kost al snel honderden euro’s en veel mensen hebben dat geld niet zomaar beschikbaar.

Met een vast inkomen kun je vrijwel risicoloos geld lenen

Een andere reden dat er meer geld wordt geleend is omdat er veel huishoudens zijn met meer dan één  inkomen. Hierdoor is er maandelijks een behoorlijk bedrag beschikbaar om uit te geven. Omdat veel mensen een vast contract hebben zijn ze min of meer verzekerd dat ze in de komende jaren een vast inkomen hebben. Iemand die net een goede baan heeft gekregen wil graag direct gebruik maken van de nieuwe financiële mogelijkheden. Ze willen graag hun huis mooi ingericht hebben en de modernste technische apparatuur in huis halen. Met de zekerheid van een vast inkomen is het daarom een goed idee om een lening aan te vragen. Met wat extra krediet heb je meer mogelijkheden en worden je wensen sneller vervuld.

Auxifina is gespecialiseerd in het verstrekken van persoonlijke kredieten

Bij Auxifina kun je terecht als je op zoek bent naar een persoonlijk krediet. Deze specialist maakt voor elke aanvraag een plan op maat. Ze hebben een erg mooie website waarbij de simulatietool met name erg handig is en goed werkt. Je kunt hier eenvoudig je gewenste leenbedrag invoeren en het doel waarvoor je het geld wilt lenen. De tool komt dan automatisch met een voorstel dat bij jou past. De looptijd is bijvoorbeeld eenvoudig aan te passen en je krijgt op deze manier duidelijk inzicht in hoeveel geld de lening gaat kosten. Als je tevreden bent over het voorstel kun je direct digitaal een aanvraag indienen. Binnen 24 uur neemt een medewerker contact met je op om de aanvraag af te handelen.

Bij Beobank ligt de focus op het uitgeven van persoonlijke leningen

Beobank is een grote bank die zich gespecialiseerd heeft in persoonlijke leningen. Door voorwaarden zijn er meestal erg gunstig met relatief lage rentepercentages. De bank zet vol in op een persoonlijke service en de medewerkers staan dag en nacht voor je klaar. Je kunt hier dan ook een plan op maat verwachten en bovendien kun je doorgaans erg snel over het geld beschikken.

BIj Cetelem kun je snel geld lenen

Cetelem is een betrouwbare kredietverstrekker die al veel mensen heeft geholpen. De voorwaarden zijn doorgaan erg gunstig en aanvragen worden snel afgehandeld. De 350 specialisten die er werken houden bovendien rekening met de persoonlijke omstandigheden van een aanvrager. Hierdoor krijg je een lening op maat tegenover gunstige tarieven. De hoogte van een lening bij Cetelem ligt tussen de 2.500 en 75.000 euro. Ook zijn ze erg flexibel met de duur van de afbetalingen van de lening. Deze kan variëren van 12 maanden tot 10 jaar. Een persoonlijke lening heb je zo geregeld bij Cetelem en je krijgt het geld snel en in één keer op je rekening gestort. Door de gunstige rentetarieven betaal je bovendien niet te veel voor je lening. De percentages liggen op jaarbasis tussen de 4,95 en 5,85%.

Op maat gemaakte leningen bij Confidis

Ook bij Confidis geloven ze in een goede service en snelle afhandeling van aanvragen. Als een aanvraag goedgekeurd is dan wordt het geld binnen 48 uur op je rekening gestort. Op de website van Confidis staat een gebruiksvriendelijke simulator zodat je van tevoren kunt aangeven hoeveel je wilt lenen en waarom. Op basis daarvan wordt een berekening gemaakt en kun je eenvoudig en duidelijk inzien wat de voorwaarden van de lening zijn.