Bedrijfskleding ontwerpen

1 min gelezen

Bedrijfskleding laten ontwerpen is mogelijk via Suit Up Corporate Fashion. Voor verschillende branches weten zij hier de mooiste kleding te maken, te ontwerpen of te herstellen. Het is hier ook mogelijk om een logo van uw eigen bedrijf op deze kleding te laten maken. Alles wordt hier tot in de puntjes verzorgt en dat is ook te zien aan de geweldige collecties die zij al hebben gemaakt. 

Om ervan uit te kunnen gaan dat alle medewerkers, in welke branche dan ook, de perfect passende werkkleding aan heeft, gaat Suit up verder dan alleen maar ontwerpen en maken. Hiervoor is eerst een goed gesprek aan vooraf gegaan. Een gesprek waar alles kan worden besproken om tot een goed resultaat te komen.  

Zeer mooie bedrijfskleding laten maken

Het kennismakingsgesprek is altijd een zeer belangrijk onderdeel van het maken van een bestelling. Hier worden alle in en outs besproken voordat er werkelijk een productie op gang wordt gezet. Stap voor stap wordt alles besproken en op papier gezet. Dit resulteert in een stappenplan waarna een offerte wordt gemaakt. Na controle en goedkeuring van deze offerte kan het proces verder in gang worden gezet. 

Om ervan uit te kunnen gaan dat alle medewerkers ook de juiste kleding krijgen, komt er een coupeuse op locatie om de juiste maten op te nemen, Hierdoor voorkom je dat de bestelde producten niet passen en hierdoor het proces alleen maar langer gaat duren. Suit Up zorgt ervoor dat alleen maar de mooiste collecties worden ontworpen en gemaakt.