bedrijfsongeval gezien

2 min gelezen

Heb jij een bedrijfsongeval gezien? Maak hier dan vooral een melding van. Schakel de hulp van Sapadvocaten in om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Over bedrijfsongeval gezien

Wat is een bedrijfsongeval nou precies? De definitie van bedrijfsongeval is
wanneer een werknemer slachtoffer wordt van een ongeval op het werk. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je van de trap bent gevallen op kantoor of zoals in mijn geval wanneer je bent uitgegleden over de natte vloer. Er is natuurlijk niks vervelender dan gewond raken op je werk. Niet alleen is het lichamelijk pijnlijk maar het is ook nog eens een heel gedoe. Wanneer je naar het ziekenhuis moet met bijvoorbeeld een gebroken been heb je er geen zin in om eventjes alles te gaan regelen met de verzekeraar van jouw werkgever. Daarom moet je het overlaten aan de advocaten van Sapadvocaten. Zij handelen deze problemen snel en goed af zodat jij lekker bij kan komen van het ongeval.

Eigen ervaring

Zoals ik dus al heb verteld ben ik ongeveer een jaar geleden uitgegleden op mijn werkvloer. Er stond geen geel bordje waardoor je kon zien dat het glad was. En ja hoor ik ging onderuit. Helaas kwam ik niet erg fijn terecht waardoor ik een bezoekje mocht brengen aan het ziekenhuis. Je snapt al wel dat ik niet met een hersenschudding de hele dag wil communiceren met de verzekering. Daarom heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de diensten van Sapadvocaten. Ik ben erg goed geholpen en het is allemaal opgelost. er werken erg aardige mensen die duidelijk weten wat ze moeten doen.