Billboards

2 min gelezen

Een billboard is kortgezegd een reclamebord. Meestal betreft dit buitenreclame. Het is een mogelijkheid om snel veel mensen te bereiken. Zo vergroot je als bedrijf je naamsbekendheid. Er zijn de ouderwetse billboards van karton, maar tegenwoordig zijn er ook digitale billboards. 

Digitale billboards

Digitale buitenreclame zie je steeds vaker; het is de moderne manier van adverteren. Hierbij wordt er vaak samengewerkt met gemeentelijke instanties. De voordelen van digitale billboards zijn:

  • Ze zijn computergestuurd en daardoor gemakkelijk aan te passen. Zo kan je snel inspelen op de actualiteiten. Via het digitale systeem kan je namelijk zelf het ontwerp en de boodschap aanpassen.
  • Ze zijn tijd- en kostenbesparend, flexibel, dynamisch en modern
  • Je bereikt snel de aandacht van veel mensen
  • Het is milieuvriendelijker, omdat er geen papier nodig is en er gebruik gemaakt wordt van LED-lampen die lang meegaan. 

Bereik.nl

Het is belangrijk om op een strategische plek je billboard te laten plaatsen om zo snel en direct je doelgroep te bereiken. Bereik.nl helpt je hierbij en denkt met je mee. Je vindt ons door heel Nederland. Bereik.nl heeft kennis van de lokale markt en werkt nauw samen met gemeenten. Daarnaast biedt Bereik.nl een ontwerpservice aan om zelf eenvoudig een billboard te maken, maar je kan natuurlijk ook zelf op je eigen manier een ontwerp maken of gebruik maken van je eigen reclamebureau. Kortom Bereik.nl is de perfecte partner voor al uw buitenreclame. 

Vraag een offerte aan

Via het formulier op de website van Bereik.nl kan je een offerte aanvragen. Klik hiervoor op deze link: offerte.

Onderaan dit formulier, bij opmerkingen/vragen, kan je ook je wensen kenbaar maken.