Commercieel medewerker binnendienst

1 min gelezen

Female student taking notes from a book at library. Young asian woman sitting at table doing assignments in college library.

Toe aan een nieuwe uitdaging of carrièreswitch? Misschien is een opleiding tot commercieel medewerker binnendienst iets voor jou. Bij Fabius opleidingen is dit één van de vervolgopleidingen voor de opleiding administratief medewerker in de richting van commercie. Een commercieel medewerker binnendienst houdt zich bezig met communiceren vanuit commercieel oogpunt. Dit gaat zowel om interne als om externe communicatie. Verkoopargumenten zijn hier bijvoorbeeld onderdeel van. Dit leer je natuurlijk allemaal tijdens de opleiding commercieel medewerker binnendienst.

Lessen

Bij Fabius opleidingen duurt die opleiding commercieel medewerker binnendienst 40 weken. Iedere week heb je één les. Die lessen volg je in de ochtend van 9 tot 12 of in de avond van 7 tot 10. Fabius opleidingen heeft ruim 50 leslocaties, je kunt de opleiding dus waarschijnlijk ook bij jou in de buurt volgen. Op welke dag de lessen zijn, verschilt per locatie. Een les voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst duurt dus 3 uur en is wekelijks. Daarnaast moet je wekelijks ongeveer een dagdeel aan huiswerk besteden.

Twee diploma’s

Maar aan het eind van de 40 weken heb je dan wel twee diploma’s. De eerste 30 weken volg je namelijk de opleiding tot administratief medewerker. Die sluit je af met een examen en daar krijg je een diploma voor. De laatste 10 weken volg je de verdiepende opleiding. Ook die sluit je af met een examen en ook daar krijg je een diploma voor. Kijk op deze pagina voor alle informatie over de opleiding commercieel medewerker binnendienst en de mogelijkheden om deze te volgen.