Dekbedovertrek; kwalitatief en modieus. 

2 min gelezen
Dekbedovertrek

Net zoals kledingstukken is de interieur van je huis ook belangrijk. Wat kun je dan doen om de interieur van je huis op een stijlvolle manier te bekleden? Je kunt er voor zorgen dat het huis er uitziet zoals jij dat zou willen zien. Je kiest dan in principe een soort stijl voor jezelf. Hierna is het jouw taak om artikelen te kopen die aansluiten op jouw smaak. Je kunt bijvoorbeeld beginnen bij je slaapkamer. Je kunt verschillende artikelen voor jouw kast kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de kast, gordijn en bed. Heb jij een bed? Dan kun je denken aan verschillende artikelen voor jouw bed. In dit geval kun je denken aan het dekbedovertrek en kussens.  

Dekbedovertrek

Soorten dekbedovertrekken 

Je kunt kiezen tussen verschillende soorten dekbedovertrek. In eerste instantie kun je kiezen voor katoenen, linnen en satijnen dekbedovertrekken. Deze kun je op basis van je eigen wensen kiezen. Tijdens de zomermaanden wordt er vaak gekozen voor een katoenen en linnen overtrek. Tijdens de wintermaanden wordt vooral satijn gekozen. Het is natuurlijk maar net wat je eigen voorkeur is. Je kunt dan kiezen tussen wat jij fijn en mooi vindt, 

Soorten dessins

Naast dat er soorten stoffen zijn voor een dekbedovertrek, zijn er ook soorten dessins. Deze zorgen voor de algehele vorming van de stijl van je slaapkamer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten dessins en natuurlijk ook tussen verschillende maten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bloemenprint, hartjesprint en ruiten. De laatste jaren is het hebben van geen print ook heel erg mode. Er wordt met name vaak gekozen tussen wit, zwart, grijs en beige. Het is maar net wat de kleuren en tinten van je kamer is en wat jij zelf natuurlijk ook mooi vindt. Je kunt dus kiezen tussen stoffen en dessins, dat is fijn.