Digital signage

1 min gelezen
digital signage

Digital signage is een nieuwe manier van communiceren. Door digitale schermen in te zetten is het mogelijk om een zeer groot publiek aan te trekken. In meerdere bedrijven hangen deze schermen al op diverse plaatsen. In het hele gebouw kan nu tegelijk een belangrijke mededeling gegeven worden, of een andere belangrijke zaak. Een ander woord hiervoor is narrowcasting en hiermee worden de aanplakbiljetten, posters en ander informatie materiaal overbodig.

digital signage

Schakel over op digital signage

Via IP Digital Signage Solutions B.V is het mogelijk om jouw schrijfborden en posters om te ruilen voor narrowcasting. Op een zeer makkelijke manier kan jij online de nodige gegevens en content toevoegen. In slechts één muisklik kan je deze verspreiden op alle schermen binnen jouw bedrijf. Erg makkelijk en iedereen kan deze informatie lezen.

Vaak zie je deze schermen ook bij een winkelcentrum hangen. Hier zijn de diverse aanbiedingen en acties op te lezen. Vooral omdat de digitale wereld niet meer uit onze samenleving weg te denken is, is dit zeer interessant. Want zeg nu zelf, dat je eerder naar een scherm zal kijken, dan naar een poster aan een muur. Bovendien zal de informatie op zo een poster snel oud kunnen worden, terwijl je op een digitaal scherm up to date informatie kan geven. Meer weten over deze mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website van IP Digital Signage Solutions B.V.