Drijfverentest

1 min gelezen
Drijfverentest

Drijfverentest tijdens een coaching sessie, heeft mijn ogen geopend. Al een zeer lange periode zat ik niet lekker in mijn vel. Ook de mensen om mij heen was dit opgevallen. Best wel raar, want ik straalde altijd heel veel uit. Helaas leek het de laatste paar maanden niet echt te lukken. Niet op mijn werk, ook niet thuis en helemaal niet in mijn vrienden groep. Op de één of andere manier voelde ik mij niet meer thuis in mijn huidige leven en al helemaal niet meer op mijn werk.

Per toeval kwam dit ter sprake, tijdens een beoordelingsgesprek op mijn werk. Ook mijn leidinggevende was het opgevallen dat ik niet meer in mijn hum was.

Drijfverentest

Dankzij de drijfverentest heb ik de touwtjes weer in handen

Na mij gesprek met mijn leidinggevende kreeg ik te horen dat ons team aan een speciaal coaching programma deel ging nemen. Samen met Paulette van Hezik, de oprichtster van Coeurage, hebben wij deze sessie ondergaan.

In eerste instantie was het best wel raar om door aanraking van een paard tot jouw besef te kunnen komen. Natuurlijk was de goede begeleiding van deze coach ook van belang. Maar wat belangrijker aan deze sessie was het feit dat ik mezelf weer heb terug gevonden. Eindelijk kon ik mij weer bewijzen als medewerker van een grote afdeling. Door een carrière switch ben ik teamleidster geworden en dat was een zeer goede beslissing.