Een accountant zoeken doe je via Finovion

3 min gelezen

Als je een eigen bedrijf hebt en bijvoorbeeld van eenmanszaak door bent gegroeid naar een MKB, dan heb je uiteraard ook te maken met een toename van verantwoordelijkheden. Hoe groter je bedrijf, des te meer klanten je bijvoorbeeld hebt. Als je 2 klanten hebt, dan is het relatief eenvoudig om beide klanten al je aandacht te geven. Je kunt de service dan vrij eenvoudig maximalieren. Als je 10 klanten hebt, dan moet je je aandacht al een stuk meer gaan differentiëren over die 10 klanten. Bij 100 is het bijna al niet meer te doen om iedere klant al je individuele aandacht te geven. Daarom ga je personeel in dienst nemen om je diensten en/of producten beter te kunnen verkopen. Door de toename in complexiteit van je onderneming, wordt de administratie ook steeds complexer. Daardoor wordt het een stuk lastiger om die administratie op orde te houden. Het is dan ook geen gek idee om een accountant te zoeken die de administratie en/of boekhouding kan overnemen. Je kunt een accountant zoeken die de hele admiratie overneemt, maar je kunt ook een accountant zoeken die bijvoorbeeld een deel overneemt of die de nodige assistentie verleent daar waar dat nodig is. Als je een accountant gaat zoeken, dan kun je een beroep doen op finovion. Dit administratiekantoor heeft inmiddels 30 vestigingen in heel Nederland. Dat betekent dat jij gemakkelijk terecht kunt bij 1 van deze vestigingen wanneer je op zoek bent naar een accountant. Als je een accountant gaat zoeken en uiteindelijk uitkomt bij finovion, dan kun je gebruik maken van verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Belastingaangifte
  • Fiscaal advies
  • Jaarrekening

Op de site van finovion.nl vind je een uitgebreid overzicht van alle diensten waar je gebruik van kunt maken wanneer je in zee zou gaan met dit administratiekantoor. Wanneer je een accountant gaat zoeken, dan kom je misschien via de zoekmachine uit bij andere kantoren. Het is goed om te beseffen dat de hiërarchie in Google niets zegt over de daadwerkelijke kwaliteit van de accountants die je tegenkomt. Als iemand met zijn of haar kantoor bovenin de zoekresultaten van Google verschijnt, dan zegt dat vrij weinig over de kwaliteit. De hoge notering in Google betekent niets anders dan dat dat dit kantoor flink heeft geïnvesteerd in online marketing. Het kan uiteraard heel goed zo zijn dat de nummer in de lijst ook 1 van de betere kantoren is. Het kan ook zijn dat je finovion hoog in de lijst tegenkomt. Maar het is altijd belangrijk om na een Google search, ook kijkt naar de kwaliteiten van de accountant. Als je dat doet, dan kom je na accountant zoeken al snel uit bij finovion. 

Een accountant zoeken begint bij finovion.nl

Je kunt de zoektocht via Google starten, maar je kunt uiteraard ook gewoon direct een kijkje nemen op de website van finovion.nl. Je ziet dan meteen waar je terecht in Nederland voor de kantoren van finovion. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om zonder fysieke aanwezigheid contact te maken met De accountants van finovion. 

Neem contact op met finovion

Als je meer wilt weten over dit administratiekantoor, dan kun je terecht op de website van finovion.nl.