Wanneer je een incassobureau moet inschakelen

2 min gelezen
incassobureau inschakelen

Wanneer kan je het beste een incassobureau inschakelen. Dat is een vraag die vaak wordt gesteld. Wantincassobureau inschakelen niemand wilt dat zijn klanten hierdoor weg gaan. Vooral als dit hele grote klanten zijn en altijd op tijd hun rekening hebben voldaan. Zo een grote klant hebben wij ook in onze administratie en nooit eerder problemen mee gehad. Tot voor een half jaar terug. Wij merkten dat deze klant niet meer op tijd de facturen betaalde. Het kan altijd voorkomen dat je een keer een factuur over het hoofd ziet, maar niet bij deze klant. Op een gegeven mom ent werd het zo erg dat wij zelf in de knoei kwamen, door het uitblijven van betaling van deze klant. Wij hebben nog een poging gedaan om telefonisch in contact te komen, maar het leek wel of zij van de aardbodem waren verdwenen.

Door een incassobureau inschakelen zijn wij eindelijk aan ons geld gekomen

incassobureau inschakelenToen wij in de gaten kregen dat al ons werk geen resultaat zal hebben, zijn wij naar een andere manier van incasseren overgegaan. Wij hebben namelijk een expert erbij gehaald. Een incassobureau inschakelen moest onze redding zijn. Via het internet zijn wij bij Bill incasso terecht gekomen. Dit bedrijf heeft sinds 2003 al veel openstaande facturen van particulieren en bedrijven weten te incasseren. Bovendien werkt dit bureau op basis van no cure no pay. Dus mocht het hun op de één of andere manier niet lukken om ons geld te kunnen innen, dan hoeven wij niets te betalen voor de geleverde diensten.

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met dit bureau, zijn zij hierna aan de slag gegaan. Een incassobureau inschakelen was voor ons een grote stap. Maar zonder de hulp van deze expert hadden wij nu nog op ons geld kunnen wachten en is de stap naar een rechter hiermee voorkomen kunnen worden.