Ga ook een A3 printer huren!

2 min gelezen

Hoge kosten om een nieuwe printer aan te schaffen is niet voor iedereen weggelegd. Overigens kun je ook gerust een A3 printer huren! Hiermee bespaar je op de aanschafkosten en kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Het prettige hiervan is dat jij je niet meer druk om hoeft te maken of dat het apparaat wel naar behoren werkt. Op de website van wijverhurenprinters.nl ben je meer dan welkom als je hier naar opzoek bent. Zo heb je onder andere de keuze uit de snelheid qua printen. Ga jij liever voor de 25 pagina’s per minuut, of kies jij voor de nog snellere variant hiervan? Op deze website heb je voldoende keuze en kun je eenvoudig het complete assortiment bekijken.

Goede productie betekend ook snelheid

Bij dit bedrijf heb je de keuze uit diverse soorten printers. Van een HP Printer tot aan de Xerox Versalink is hier verkrijgbaar. Je kunt voor een zeer aantrekkelijke tarief per maand hier een printer huren. Wellicht is de HP een van de bekendste printers die ooit op de markt gebracht is. Een sterke machine die precies doet wat gevraagd wordt. Ook qua de snelheid van het printen vind je alsnog voldoende varianten met dit merk.

Zo heb je bijvoorbeeld de HP Laserjet Managed E60075X. Deze printer heeft een snelheid van wel 71 pagina’s per minuut! Het enige nadeel hiervan is dat deze printer alleen maar zwart-wit print en dus niet in de kleur variant. Toch is deze printer erg aangenaam om te gebruiken. De printresolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi! Wanneer je op de bovenstaande website kijkt, dan zul je diverse printers zien welke je kunt gebruiken. Niet iedereen hoeft perse een snelle printer te hebben. Het belangrijkste wat een printer moet opleveren is het gewenste resultaat.

Wanneer jij uiteindelijk de keuze hebt gemaakt om bij dit bedrijf een A3 printer wilt huren, dan kun je middels de website dit realiseren. Een vriendelijke medewerker zal ervoor zorgen dat het zeer snel in de planning wordt gezet om te leveren. De machine wordt ook nog eens netjes bij jou op locatie geïnstalleerd. Hierdoor kun jij, na de installatie, direct aan de slag! Wil jij hier graag meer over te weten komen? Dan raad ik je aan om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.