Gebroeders Nijssen ontwerpt retail winkelinrichting op maat

2 min gelezen

Gebroeders Nijssen uit Eindhoven is een bedrijf waar alles draait om metaalbewerking. In de werkplaats zijn sinds de oprichting van het bedrijf bijna 70 jaar geleden vele duizenden producten gemaakt. Dat zijn onderdelen voor machines van collega-bedrijven, maar ook veel complete producten in de retail winkelinrichting. Onder de vele klanten van Gebroeders Nijssen bevinden zich veel retailers. Zij hebben ontdekt dat de metaalspecialist prachtige rekken, hekken en andere metalen spullen kan maken voor de retail winkelinrichting. Al deze producten worden geheel op maat gemaakt en zijn dus uniek.

Retail winkelinrichting met een speciale uitstraling

Klanten die bezig zijn om hun winkel opnieuw in te richten lopen vaak tegen het probleem aan dat de kledingrekken, displays, stellingen, toonbanken, etc. die kant-en-klaar worden verkocht nooit helemaal voldoen aan hun wensen. Bij Gebroeders Nijssen kan deze retail winkelinrichting wel helemaal op maat en passend bij de uitstraling van de winkel worden gemaakt. De opdrachtgever kan met een compleet uitgewerkt idee naar Gebroeders Nijssen gaan om zijn plan te laten uitvoeren. Maar het komt ook voor dat het creatieve technische team de volledige vrijheid krijgt om zelf een ontwerp te maken.

Retail inrichting uit de eigen werkplaats

Alle producten, zowel van metaal als van kunststof, worden in de eigen werkplaats gemaakt. Een team van 40 vakmensen is daarvoor verantwoordelijk. Het volledige proces van ontwerp tot levering wordt helemaal door het bedrijf verzorgd. Dat is prettig voor de opdrachtgever, want die heeft één aanspreekpunt, waar hij met al zijn opmerkingen en vragen terecht kan. Als de retail winkelinrichting klaar is wordt die met de eigen vrachtwagens van Gebroeders Nijssen afgeleverd en geïnstalleerd. Het voordeel daarvan is dat eventuele gebreken meteen kunnen worden verholpen. Met deze manier van werken heeft het bedrijf veel credits in de markt van maatwerk retail winkelinrichting opgebouwd.