Habraken verkoopt de perfecte naaimachines

1 min gelezen

Heeft u ooit eens gehoord van Habraken? Dan zal u eens kort uitleggen wat wij precies doen. Habraken bestaat alweer 35 jaar en heeft tot nu ook de buitenwereld bereikt. Wij zijn een erkend bedrijf die gespecialiseerd is in naaimachine. Wij maken onze eigen naaimachines en verkopen ze aan onze klanten en andere bedrijven zoals: Pfaff, Durkopp Adler, Mitsubishi en Pegasus. Sinds kort leveren wij ook in buitenland aan ongeveer 40 landen zonder verzendingskosten.

Habraken is een vertrouwd bedrijf. Wij maken onze producten zo eerlijk mogelijk. We gebruiken daarom alleen originele producten voor onze naaimachines. Wij vragen ook een betaalbaar prijs dat niet te duur is en makkelijk te betalen is. Habraken is de originele importeur van Durkopp Adler en Pfaff naaimachine. Daarnaast bieden wij ook een eigen merk die wij ook beheersen dat heet HM machines. HM machines is vooral bedoeld voor kleine bedrijven. Bijvoorbeeld kledingwinkels die zelf hun kleding naaien of kapot/oude kleding repareren.

Deze machine is erg handig als je een klein winkel hebt en wij zullen deze naaimachine precies naar wens maken. De medewerkers van Habraken zijn allemaal ervaren en weten precies wat ze doen. Zij hebben allemaal een opleiding hiervoor gevolgd.

Contact

Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen via onze website. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar. Voor de naaimachines kunt u op onze social media de foto’s en modellen bekijken. U kunt ook langskomen bij onze showroom voor alle modellen en u kunt ze uitproberen.