Kies de juiste kleur voor een logo ontwerpen

1 min gelezen

Een logo ontwerpen is een belangrijke aangelegenheid als je een nieuw bedrijf aan het opzetten bent. Een logo dient aan diverse eisen te voldoen wil het daadwerkelijk aanspreken en bij mensen in het geheugen blijven zitten.

Alles naar wens

Als je een professioneel bureau inschakelt om een logo te laten maken kijken zij voor jou wat er allemaal mogelijk is maar houden daarbij ook rekening met jouw wensen. Op die manier krijg je niet alleen een goed functionerend logo maar is het precies zoals jij wilt.

Logo snel in huis

Als je een logo laat ontwerpen bij Logosnel.nl heb je dit al binnen 24 tot 72 uur in huis. Je ontvangt eerst twee conceptversies waaruit je een keuze kunt maken. Het logo waar je voor kiest kan daarna nog aangepast worden net zolang tot het volledig naar jouw zin in.

Kies een kleur die overal voor werkt

Logosnel.nl werkt altijd met een speciaal stappenplan bij het ontwikkelen van een logo. Op die manier kan een logo snel gemaakt worden maar voldoet het ook aan alle belangrijke eisen. Een van de punten waarmee rekening gehouden wordt is de keuze van de kleur. Deze dient naar je smaak te zijn maar het is erg belangrijk dat de kleuren die gebruikt worden goed bij elkaar passen en op ieder medium goed uit de verf komen. Belangrijk is dat de kleuren duidelijk overkomen op een beeldscherm, groot of klein, maar er ook op papier goed uitzien.