Linkbuilding Duitsland, dit kan je niet missen!

1 min gelezen
Linkbuilding Duitsland

Ben jij nou geïnteresseerd in het uitbreiden van je SEO naar het buitenland en dan voornamelijk Duitsland? Of wil je de linkbuilding Duitsland uitbreiden? Dan zit je hier op de juiste plek! Een belangrijk iets is dat je goed duits moet kunnen spreken, dat komt omdat ze werken met german natives. Dat komt zodat ze dna jou de beste teksten kunnen gaan leveren en dan kan je erover mee gaan denken, zoals aan de conversie optimalisatie voor de Duitse markt.

Duitse SEO 

Eerst komt er altijd een keyword analyse waarbij ze een onderzoek gaan doen over welke duitse woorden je wilt gaan gebruiken en of die ook echt gaan werken. Ook dit wordt gedaan door de duitse natives zodat je echt resultaat hebt. Ook zijn er andere technieken op websites in Duitsland waar je rekening mee moet gaan houden. Denk aan dat het niet slim is om met .NL de markt in Duitsland te starten maar met een .DE, en ook een Duits vlaggetje als taal ergens onder op je website kan meer succes gaan bieden.

Verder wordt ook nog de technische optimalisatie van je website aangepakt. De hosting (Duits en Nederlands), de snelheid ervan en veiligheid.