Online marketing bureau utrecht

1 min gelezen
online marketing bureau utrecht

Van vijf naar zestig bestellingen per week!

Een aantal weken geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met online marketing bureau Utrecht. Ik heb een kleine online boutique die ik met mijn vriend run. We bestaan nu ongeveer een jaar en mijn bereik groeide maar niet. Ik wist niet wat ik moest doen om meer mensen te bereiken tot mijn vriend mij wees op de diensten van online marketing bureau Utrecht. Na op hun website rond gekeken te hebben, heb ik besloten om contact met ze op te nemen.

Mijn bedrijf groeit nog steeds!

Nadat ik online een marketing review heb aangevraagd, krijg ik zeer snel de resultaten hiervan. Ik zag dat het tijd was voor een verandering als ik wilde dat mijn bedrijf zou blijven bestaan. Ik heb meteen een afspraak geboekt bij online marketing bureau Utrecht om een marketing plan te maken.

Nadat ze mijn online marketing op verschillende vlakken onder handen hebben genomen groeide mijn aantal bezoekers enorm. Het ging zelfs zo goed dat ik in de eerste twee weken al een verschil zag in mijn aantal bestellingen. Tot de dag van vandaag groeien mijn aantal bezoekers en bestellingen nog steeds. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb genomen om samen te werken met online marketing bureau Utrecht en zal nog lang met ze samenwerken!