Sloopauto verkopen?

3 min gelezen

Verkoop uw sloopauto snel en verantwoord bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Ons nationaal georiënteerde autobedrijf is gespecialiseerd in het ophalen van sloopauto’s en schadeauto’s in alle uithoeken van Nederland. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om overal snel uw auto op te halen, en uw zorgen over te nemen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Als uw auto niet meer valt te repareren, moet u er van af komen. Daarom bieden wij bij sloopautoverkopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week een service aan waar u snel, gemakkelijk en zorgeloos van uw auto af kan komen!

Sloopauto verkopen: Wanneer?

Door een ongeval kan een auto flink veel schade oplopen. Vaak wilt u uw auto laten repareren. In sommige gevallen is dit niet nodig, en is het goedkoper om uw auto af te schrijven i.p.v. te laten repareren. Kortgezegd, uw auto is klaar voor de sloop. Voordat u overhaast beslissingen maakt, is het handig om te kijken hoeveel geld het kost om uw auto te repareren. Is deze toch klaar voor de sloperij? Dan adviseren wij u niet om deze zelf hier heen te rijden, maar contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, zoals sloopautoverkopen. 

Enkele voordelen van onze dienst zijn:

  • Uw auto wordt opgehaald wanneer u wilt. Zowel ’s avonds, in het weekend of bij spoedgevallen. Wij rekenen geen extra kosten hiervoor. 
  • Wanneer wij uw auto ophalen, krijgt u het bedrag wat uw auto waard is, samen met het vrijwaringsbewijs.
  • Wij melden uw voertuig af bij de RdW en Belastingdienst. Benieuwd naar de restwaarde? Bel voor een bod.
  • Wij halen door heel Nederland de meeste sloopauto’s en schadeauto’s op.
  • Wij werken samen met erkende bedrijven op het gebied van sloopauto’s verkopen. Deze bedrijven werken strikt volgens alle regels en wetten, zodat u een snelle en betrouwbare service aangeboden krijgt. 

Wij werken als overkoepelende organisatie samen met Gemeentelijk Parkeerbeheer, de Rijksdienst voor het wegverkeer, de STIBA en Auto Recycling Nederland. Alle aangesloten bedrijven beschikken over alle benodigde vergunningen en krijgen regelmatige controle over de uitvoering van voorschriften en de milieuwetgeving. 

Nationale Sloopauto Ophaaldienst: Voor uw sloopauto verkopen

Al ruim 50 jaar is de Nationale Sloopauto Ophaaldienst van Nederland dé specialist in het inkopen en verantwoord verwerken van sloopauto’s en schadeauto’s. Voordat wij actie ondernemen, worden alle voorwaarden en mogelijkheden met uw besproken, zodat u het beste voor uw auto krijgt. Hiervoor hebben wij zelf ervaren schade-experts in dienst die inspelen op uw persoonlijke wensen en situatie. 

De huidige wetgeving is streng, wat in voordeel werkt van u als klant. U krijgt tegenwoordig vaak geld toe, door het gebruik van ons netwerk. Dit is omdat bepaalde bedrijven vaak onderdelen van auto’s over willen nemen, en natuurlijk de ijzerprijs. 

Wij maken graag helder wat wij voor u kunnen betekenen, zodat onze samenwerkingen geheel naar wens verlopen. Heeft u nog vragen? Of wilt u uw sloopauto verkopen? Telefonisch zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Neem dus gerust contact op, en bekijk de mogelijkheden?

Wij zijn niet voor niks dé Nationale Sloopauto Ophaaldienst, klaar voor de verkoop van uw sloopauto!