Een steiger die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften

2 min gelezen
Steiger

Je kunt een steiger voor verschillende dingen gebruiken. Voor schoonmaakwerkzaamheden, schildersklussen, in de industrie of op een bouwplaats. Niet alleen professioneel maar in sommige gevallen kan het ook aantrekkelijk zijn om als doe-het-zelver een eigen steiger aan te schaffen.

De voordelen van een steiger

SteigerEen steiger heeft vele voordelen boven een ladder. Het is om te beginnen een stuk veiliger. Je staat op een steiger voor steviger, hebt meer bewegingsvrijheid en je valt er minder snel vanaf. Je kunt daarnaast ook sneller werken omdat je op deze manier een groter bereik hebt dan op een ladder. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de steiger veilig is. Zeker wanneer een steiger bedrijfsmatig wordt gebruikt, zijn er strenge wetten en regels. Iedere werknemer moet immers veilig kunnen werken. De steigers van VDSteenXXL zijn allemaal gecertificeerd en voldoen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij VDSteenXXL verkopen ze verschillende kwaliteitsmerken. Omdat ze rechtstreeks vanaf de fabriek komen en er dus geen extra schakels tussen zitten, zijn de prijzen laag. De merken die terug te vinden zijn in het assortiment van VDSteenXXL zijn onder andere ASC, Little Jumbo en Solide Altrex.

Bekijk het volledige assortiment in de webshop

SteigerJe kunt verschillende soorten steigers kopen waaronder daksteigers, gevelsteigers, trapsteigers, rolsteigers, kamersteigers en steigeraccessoires. Op de website jesteigertje.nl vind je het volledige assortiment en alle benodigde informatie zoals materiaal en afmetingen. Wil je advies? Dan kun je altijd contact opnemen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen maar je kunt ook rechtstreeks chatten met een medewerker. Zo heb je direct contact en heb je snel antwoord op je vragen.

Wil je liever toch eerst de producten zien? Dan kun je ook een bezoek brengen aan de winkel in Valkenswaard. Hier staat de koffie voor je klaar en kun je uitgebreid advies krijgen van een van de deskundige medewerkers.