Tank transport door RvH dienstverlening

2 min gelezen
RvH

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor tank transport dan hoef je niet lang meer te zoeken. RvH dienstverlening is dan het bedrijf dat je zoekt. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het vervoeren van vloeibare stoffen. Of het nu gaat om Food of Chemical, bij RvH dienstverlening weten ze er wel raad mee. Zij zorgen voor het veilig vervoeren van jouw producten naar de plaats van bestemming. Of dat nu in het binnen- of buitenland is.

Tank transport voor Food of Chemical

Tank transport

Tank transport is een aparte tak van sport binnen de logistiek. Het vereist extra kennis en kunde van de chauffeurs. Zeker als er met chemische lading wordt gereden. Gevaarlijke stoffen vereisen dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. RvH dienstverlening heeft ervaren chauffeurs in dienst. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan nascholing waardoor de chauffeurs altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving. Hiervoor weet je zeker dat jouw lading met zorg wordt behandeld. Jouw vracht wordt met precisie vervoerd en behandeld. Ook spoedtransport behoort tot de mogelijkheden bij RvH dienstverlening.

Over RvH dienstverlening

Gevaarlijke stoffen

RvH dienstverlening is een kleinschalig bedrijf in de dienstverlening voor de transportsector. Naast tank transport kun je hier terecht voor hoogwerker verhuur, sloop-, bouw- en afvalvervoer, vervoer van uitzonderlijke lading, container transport en vervoer van gevaarlijke stoffen. RvH dienstverlening is gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. Doordat het zo dicht bij de haven is, houdt dit bedrijf zich ook bezig met het vervoeren van zeecontainers. Voor meer informatie kun je altijd even de website van RvH bekijken. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende diensten die ze aanbieden. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact opnemen wanneer je meer informatie wilt over tarieven of een opdracht wil verlenen.